12,580 sq ft of well-connected workspace, with Courtyard Balconies and exposed brickwork.

  • The Mill CAT B
  • Communal Courtyard

Characterful heritage space that creates a perfect collaborative hub connecting to the courtyard, the Canal Building and The Packing House.

Accommodation

Floor Office Space Outdoor Space
5 2,357 517
4 1,808 431
3 1,798 453
2 1,862 463
1 1,808 463
G* 1,475 463
LG 1,475 -
Total 12,583 2,780
Floor Office Space Outdoor Space
5 219 48
4 168 40
3 167 42
2 173 43
1 168 43
G* 137 43
LG 137 -
Total 1,169 216

*Includes planning permission for a variety of uses at ground level

Occupancy of 1 per 10m2

The Mill connects the dots and provides the ideal collaborative hub with through-access from both the courtyard and the East entrance plus shared lift and stair access with the Canal Building and The Packing House.

Charming heritage features throughout with Courtyard Balconies on levels 1-5 and easy access to the communal terrace.